Sauna Open Air

SAUNA OPEN AIRIN ETKO- JA JATKOKLUBIT

Sauna Open Airin virallisena jatkoklubina toimii jälleen ansaitusti ja yksinoikeudella Ravintola Jack the Rooster.

JATKOKLUBIEN OHJELMA JACK THE ROOSTERISSA:

Perjantai 7.6. SAUNA LÄMPIMÄKSI: Amendfoil, Mikko Herranen & Rooster Band

Lauantai 8.6. Suicide Love Boat, Parkanon Komppi feat. Jarkko Ahola

Sunnuntai 9.6. Mekanism, + TBA

 

 

Kotipelto duo2

Saunan ALKULÖYLYT sen sijaan heitetään Ratinassa festivaalialueen Ylälauteella perjantaina 7.6. klo.18-22, tapahtuma on ilmainen ja ikärajana K-18. Esiintymässä improvisaatioryhmä JadaJada, burleskiryhmä Thee Dizzy Daisies sekä Kotipelto Duo. Tämän lisäksi ohjelmassa Rock Sciece tietokilpailua, jossa palkintona mm. lippuja Sauna Open Air festivaalille. Alkulöylyjen jälkeen on hyvä suunnata Roosteriin kun Sauna pistetään lämpimäksi mm. Mikko Herrasen voimin.

 

 

Sauna Open Airin päätösklubilla Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 9.6. lavan valtaa amerikkalainen livesensaatio Rival Sons klo.22, joten juuri sopivasti päättyvästä Sauna Open Air -festivaalista kiiruhtaa komeasti Pakkahuoneelle jatkoille!

KEIKKA:
RIVAL SONS
9.6.2013 Pakkahuone K-18
Ennakkoliput Lippupalvelu ja Tiketti
Liput toimituskuluineen alkaen 32e